044 390 20 25

ЖК «Метрополія»: нерухомість класу комфорт-плюс з привілеями бізнес-класу

22/12/2020, 00:41

blog-photo

ЖК «Метрополія»: нерухомість класу комфорт-плюс з привілеями бізнес-класу та ціною не суттєво вище за економ. І наші основні переваги це:

Локація 

Спальний район, де в доступній близькості та достатній кількості працюють дитячі садки, школи, лікарні, аптеки, магазини, відділення пошти, банку, спортивні клуби та торговельні центри. 

 Технологія будівництва і матеріали

Будинки класу комфорт плюс дозволяється будувати з червоної цегли, керамічних і газоблоків. До речi, будинки з піноблоку і силікатної цегли за нормами допустимі в деяких регіонах України, але небажані. Використовувати в будівництві шлакоблок, керамзитобетон, полістиролбетон і арболит строго заборонено! Будинки даного класу можуть бути монолітно-каркасні та цільної кладки. Технологія панельного домобудування не використовується.

Внутрішнє оздоблення

Матеріали, які використовуються для обробки внутрішніх приміщень відповідають найсуворішим стандартам якості, вони довговічні та екологічні. Естетика і акуратність, за порядком стежить власна експлуатаційна компанія, в місцях загального користування ретельно проводиться прибирання.

 Рівень безпеки будівлі

Продумана система вентиляції в квартирах і на поверхах, датчики диму в коридорах і квартирах, шафи з пожежними рукавами на кожному поверсі, пожежні сходи. Наявність домофонної системи, консьєрж, Охорона, шлагбаум, огорожа території.

 Прибудинкова територія

БезпечнI майданчики для дітей різного віку, місця для відпочинку та майданчики для активного проведення часу. Підземний паркінг і місця для парковки під будинком.

 Комфортні бонуси

Невелика кількість квартир на сходовій клітці, дитяча кімната для самих маленьких, своя інфраструктура з комерційними приміщеннями на перших поверхах, зручні колясочні та просторі комори, а також душ для домашніх улюбленців на першому поверсі!

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..