044 390 20 25

Завершено облаштування вхідної групи ЖК «Метрополія Дарниця»

04/02/2021, 21:08

blog-photo

Сучасний дизайн, ліфт з інтерактивним дисплеєм, ресепшн з відеоспостереженням та контроль доступу за магнітними картками - в житловому комплексі є все, щоб відчувати себе в комфорті та безпецi.

На тлі оточуючих малоповерхових забудов житловий комплекс «Метрополія Дарниця» висотою в 21 поверх виділяється яскравим акцентом. І на відміну від старих будівель тут створені всі умови, щоб комфортно почуватися. Минулого тижня були закінчені всі роботи з облаштування вхідної групи, а це значить, що залишилися лічені тижні - і комплекс заповнять нові мешканці.

article-img

Під'їзд в нашому житловому комплексі в районі Нова Дарниця виділяється якісної обробкою, стильним дизайном в коричневих і світло-сірих тонах, швидкісними ліфтами з приємною музикою і інтерактивним дисплеєм, на якому змінюються неймовірні краєвиди на міста світу. На першому поверсі комплексу обладнаний санвузол для жителів, зона очікування, ресепшн та дзеркало від підлоги до стелі. Важлива перевага: в підземний паркінг можна спуститися прямо на ліфті.

ЖК «Метрополія Дарниця» дуже приваблює плануваннями квартир, де у кожного сантиметра площі є своє функціональне призначення. Велика кухня-вітальня з панорамними вікнами та виходом на балкон, затишні спальні, просторий санвузол та якiсна шумоізоляція дозволять організувати побут для всієї родини.

У продажу залишилися останні квартири, записатися на перегляд можна у менеджерів компанії.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..