044 390 20 25

Старт продажів в MAVERICK RESIDENTIAL COMPLEX

06/12/2021, 14:45

blog-photo

Оголошуємо старт продажів в найкомфортнішому житловому комплексі столиці - MAVERICK RESIDENTIAL COMPLEX.

Житловий комплекс розташований на перехресті вулиць М. Гулака та Автозаводської. Будинок складається з 4 секцій, каскадної поверховості від 21 до 25 поверхів.

Просторі тераси в кожній квартирі, дизайнерський хол з ресепшн і зоною очікування для гостей, зимова дитяча кімната в вестибюлi, лапкомийки для домашнiх тварин, спортивний майданчик з зоною воркауту, багатофункціональне поле для гри в футбол та волейбол, власний парк, зеленi зони вiдпочинку бiля фонтану, а також ігровий майданчик для дітей різного віку - все це покликане зробити життя комфортнішим і яскравішим.

Для ще більшої зручності мешканців спроектовані ергономiчнi планування квартир, двосторонні парадні, передбачена якісна шумоізоляція в кожній квартирі, зовнiшнi cтiни з керамiчноï цегли, енергозберiгаючi вiкна.

Новий житловий комплекс відрізняє невелика кількість квартир на поверсі, три ліфти в кожнiй секцiì, відеоспостереження в вестибюлi, підземний паркінг з ліфтом і станціями зарядки для електромобілів, а також різноманітність пропозицій по комерційній нерухомості. Вхід в нежитловi (торговi) приміщення для відвідувачів виключно з вулиці, щоб не порушувати спокій мешканців , закрита територiя, яка охороняеться 24/7

Детальніше ознайомитися з проектом і забронювати квартиру можна в нашому відділі продажів за телефоном

0443902020

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..