044 390 20 25

Ринок пандемії та цінність власного житла.

23/12/2020, 16:09

blog-photo

У новому році компанія CONCEPT GROUP очікує підвищений попит на нерухомість: ЖК Метрополія-2 розпродано більш, ніж наполовину.

Про перспективи ринку нерухомості на 2021 рік, особистий бренд та діджіталізацію девелопменту - цим питанням була присвячена зустріч засновника компанії CONCEPT GROUP Михайла Підвисоцького з порталом lun.ua

Пандемія змусила українців переглянути своє ставлення до купiвлi житла. Якщо раніше оренда нерухомості була на піку популярності, оскільки це вимагало менших витрат на старті, дозволяючи грошам працювати, а орендарю без зволікання в'їхати в комфортну квартиру, то коронакриза з ризиком втрати роботи, знову повернув власній нерухомості її справжню цінність. «Карантин вніс істотні корективи в життя тисяч людей по всій країні. Сім'ї зіткнулися з тим, що можна втратити роботу, і, відповідно, не буде коштів для оплати за оренду. І в цих складних умовах люди зрозуміли, наскільки важливо мати власне житло. Цей тренд тільки зміцниться в 2021 році - українці будуть активно купувати квартири в новобудовах, так як це економічно вигідніше вторинного ринку. До речi, ми першими відчули цей тренд і почали будівництво «Метрополії-2» на самому початку карантину, коли інші забудовники не ризикували починати нові проекти. Через рік у нас здача об'єкта - 75% квартир вже розпродано ” - розповідає Михайло Підвисоцький.

Сьогодні CONCEPT GROUP активно розвиває свій особистий бренд. «Цей крок у нас був пов'язаний зовсім не з падінням рівня продажів, а скоріше, навпаки. З'являються нові проекти, стає більше інвесторів, яким важливо першими дізнаватися новини компанії, стежити за нами в соціальних мережах, оперативно отримувати відповіді на свої запитання. Це додаткова опція, яка допоможе нам стати ближче до існуючих та потенційних инвесторiв, підвищити довіру та в майбутньому уникнути спекуляцій з боку конкурентів», - вважає Підвисоцький.

Компанія оцінила ефективність lun.ua як одного з основних каналів продажу квартир. Ми розраховуємо на перспективне співробітництво в новому році та плідні партнерські відносини.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..