044 390 20 25

Підсумки року 2020 від девелоперської компанії CONCEPT GROUP: челлендж-2020 ми пройшли з успіхом!

01/01/2021, 14:38

blog-photo

Нові проекти, звання найкращого забудовника, висока динаміка будівництва.

Рік, що минає для багатьох забудовників став своєрідним челленджем і перевіркою на міцність.

У першому півріччі в Україні ввели в експлуатацію на майже на 25% менше житла, ніж в 2019 році - 3,7 млн ​​кв. м. А в Києві на 41% менше - 254 000 кв. м. При цьому побудовано було в кілька разів більше, ніж в попередні роки.

Причиною цього став карантин, проблеми з органами контролю, які видають дозволи на будівництво та сертифікати про введення в експлуатацію - з державної архітектурно-будівельною інспекцією.

Крім цього, пандемія змусила забудовників повністю переглянути формат роботи з інвесторами, і компанія CONCEPT GROUP не стала винятком. Завдяки тому, що ми вчасно зорієнтувалися та підлаштувалися під зміни на ринку і в країні, компанії вдалося домогтися значних успіхів у 2020 році.

Аналізуючи досвід 2020 року, ми можемо впевнено сказати, що успіх багато в чому залежить від минулих показників та вміння вчасно зорієнтуватися. Коли в першому півріччі впав попит на нерухомість, ми продовжили будувати та зберегли високу динаміку.

Компанія повинна будувати, орієнтуючись на власні фінансові можливості і завжди мати фінансову подушку, яка дозволить виконувати взяті на себе зобов'язання навіть за відсутності продажів на ринку.

Завдяки цьому переконанню, у другому півріччі нам вдалося не тільки вийти на докризові темпи продажів, але і значно випередити їх.

Для нас 2020 рік був успішним, і цю тенденцію ми сподіваємося зберегти і в новому році!

Сімейні цінності та домашній затишок - це константа.

Розробляючи новий проект, ми завжди орієнтуємося на те, щоб вашим сім'ям було тепло та затишно в новій оселi, щоб комфорт не обмежувався лише квадратними метрами, а продовжувався за порогом комплексу.

Ми щиро бажаємо, щоб ваш будинок став вашим особистим місцем сили, де можна відновитися після робочого дня та наповниться енергією для нових звершень.

Нехай в новому 2021 роцi для кожного з вас здійсниться найзаповітніше!

Ваш надійний партнер девелоперська компанія CONCEPT GROUP

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..