044 390 20 25

Ми знаємо, як пройти стрес-тест пандемії та збільшити ефективність роботи!

12/04/2021, 14:38

blog-photo

Марк Цукерберг планує в найближчі десять років перевести до половини співробітників на постійну роботу за межами офісу, а голова Netflix Рід Хастінгс навпаки вважає, що це найгірше, що може очікувати бізнес. Істина, як завжди, десь посередині. Комерційну нерухомість від компанії CONCEPT GROUP відрізняє гнучкість та smart / digital підхід, який дозволяє налагодити ефективний робочий процес.

На рахунку компанії більше десятка об'єктів комерційної нерухомості, в яких ми втілили сучасні тренди для розвитку бізнесу.

article-img

Давно відомо, що бізнес першим реагує на зміни соціального настрою та споживчу поведінку людей, і COVID пандемія в черговий раз продемонструвала це. Зараз популярний новий формат офісів з правильною екосистемою, налагодженим механізмом взаємодії з клієнтами та персоналізованими сервісами. Та в найближчому майбутньому бізнесу належить знайти баланс між віддаленою і офісною роботою, щоб бути успішними в новій реальності, не піддаючи ризику співробітників і клієнтів. Звичний в нашому розумінні офіс незабаром може стати креативним простором з автономними блоками та надійною  системою дізінфекціі і кондиціонування приміщень.

article-img

Швидше за все, популярними стануть гібридні моделі, коли співробітники будуть працювати частина тижні в офісі, а решту часу віддалено.

Саме тому вкрай важливо, щоб в комерційній нерухомості були дотримані необхідні умови для переходу на новий формат роботи, і ми це врахували. Об'єкти девелоперської компанії CONCEPT GROUP відрізняє:

• вигідна локація бiля метро

• високий рівень діджіталізаціі та автоматизації повсякденних процесів

• ергономічний дизайн з гнучким простором, наявність вільних планувань, які можна облаштувати під запит клієнта

• Концепція SPaaS (space as a service) в форматі бізнес-центру

• лаунж, переговорні кімнати і скайп-руми в БЦ

• наявність стабільного споживчого попиту в об'єктах комерційної нерухомості в житлових комплексах

• суворий стандарт клінінгу приміщень

• надійна система вентиляції і кондиціонування приміщень

• презентабельна вхідна група 

article-img

Запрошуємо підприємців до вигідної співпраці та пропонуємо вигідні варіанти комерційної нерухомості.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..