044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP взяла участь в E-WALLUTION

05/02/2021, 21:29

blog-photo

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP взяла участь в E-WALLUTION від клубу THE WALL - будівельники України.

Виступ провідних девелоперів столиці, фахівців в сфері маркетингу і цифрових технологій, фінансів, траблшутінга та лобізму - на конференції обговорювалися найважливіші питання будівельної галузі-2021. 

Представники девелоперської компанії CONCEPT GROUP поділилися з учасниками досвiдом, як компанія переосмислила бізнес-процеси будівельного контрактування та за допомогою їх автоматизації збільшила ефективність команди, задіяної у постачанні матеріалів. Результативність  RATE.UA перевищила очiкування та дозволила економити від 5% до 15% на кожній закупівлі. При цьому швидкість роботи менеджера зросла майже в 10 разів, приріст пропозицій постачальників, задіяних у тендері, перевищив 400%.

«Участь у подібних заходах дозволяє нам бути в курсі всіх нюансів будівельної галузі, побудувати конструктивний діалог з владою і просувати ідеї, які дозволять галузі розвиватися, а людям отримають більш якісний продукт на ринку нерухомості. Обговорювалося дуже багато тем від цифрової трансформації і кредитування до фінансування і юридичних питань », - розповідає засновник компанії Михайло Підвисоцький.

Також цього разу на питання бізнесу та ЗМІ відповідали представники влади: Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов i Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк. Завдяки відкритого діалогу вдалося врегулювати ряд питань, які в майбутньому плідно позначаться на розвитку будівельної галузі. Зокрема, обговорювалося питання реформування ДАБI.

Спілкуючись з будівельним бізнесом Міністр наголосив на оформленні дозвільних процедур в єдиній електронній системі та запропонував на наступній зустрічі спільно протестувати її, зареєструвавши документи реального проекту.

За результатами обговорення на E-WALLution, представниками влади було взято до увагипропозиції учасників заходу. Зокрема, підтрималиідею видачі «Містобудівних умов та обмежень» в електронному вигляді, як стислий перелік вимог затвердженої містобудівної документації.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..