044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP взяла участь в Міжнародному BIM-форумі

06/12/2021, 15:10

blog-photo

У сфері девелопменту одна з головних складових успішного розвитку - комунікація та обмін досвідом між експертами і учасниками будівельного ринку. Минулий форум охопив всю різноманітність сучасних технологій і успішних реалізованих кейсів галузі. Дискусії експертів BIM країн ЄС та Азії, кейси від лідерів українського ринку, кращі практики застосування технології інформаційного моделювання об'єктів будівництва (BIM) в сфері інфраструктури, промислового і цивільного будівництва, спілкування і комунікація в режимі реального часу.

Засновник компанії Михайло Підвисоцький виступив з доповіддю «Джерело BIM-даних актуальної вартості будівельних матеріалів RATE.UA». Платформа забезпечує прозорість контролю над повним циклом поставок: від потреб виконроба на будівельному майданчику до підписання договору про постачання і узгодження логістики.

Ми впевнені, що тільки тісна співпраця лідерів ринку дасть поштовх економічному розвитку України, а експертна взаємодія на міжнародному рівні відкриє нові можливості та перспективи. Дякуємо всім учасникам і організаторам форуму за актуальну дискусію та корисні інсайти.

article-img
Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..