044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP вітає колег та партнерів з Днем будiвельника!

06/12/2021, 14:57

blog-photo

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP вітає колег та партнерів з Днем будiвельника! Драйвовий вікенд на честь дня будівельника пройшов в максимально дружній і запальнiй обстановці. Було багато сюрпризів, приємних слів, емоцій, радості в очах і відчуття, що все ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо THE WALL UKRAINE за відмінну організацію, а яскравiй Яніні Соколової за веселе свято і багато-багато гумору.

article-img

Найкраща мотивація для будь-якого представника будівельної професії - це бачити, як креслення оживають і в будинок, що недавно був тільки на папері, заїжджають люди. Адже, як точно зазначила, представниця профільного комітету в ВР Олена Шуляк: нехай будівельники не пишуть вірші, але вони щодня створюють цілі міста, будинки і квартири, де народжуються, живуть, творять та кохають українці. Кожен з нас творить цей magic кожен день.

article-img

Ми дякуємо неймовірній команді CONCEPT GRUOP за цей день і за те, що разом ми створюємо той потужний потік енергії, який змінює життя людей на краще. Вітаємо зі святом i бажаємо наснаги та сил підкорювати нові вершини! Адже и ісце проведення вікенду обрано не випадково: зовсім скоро ми розповімо вам про масштабний проект, який втілиться на столичних Осокорках.

article-img article-img article-img article-img article-img article-img article-img article-img
Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..