044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP увійшла в ТОП-10 найкращих забудовників 2020 року

23/12/2020, 11:43

blog-photo

Рейтинг забудовників склав авторитетний портал нерухомості MEGET. Головним показником успішності компаній стала загальна кількість квадратних метрів побудованих до кінця 2020 року.

Незважаючи на досить складний рік для всіх представників ринку нерухомості, зниження темпів будівництва і продажів в першому півріччі, компанії CONCEPT GROUP вдалося не тільки демонструвати хорошу динаміку, але й почати новий проект ЖК «Метрополія-2» на вулиці Вірменська 8/127 в самий розпал кризи. Сьогодні будівництво даного об'єкта йде швидкими темпами, здача в експлуатацію очікується вже в наступному році. А вже через кілька тижнів перші мешканці заїдуть в ЖК «Метрополія Дарниця» по вулиці Сормовська, 3.
"Ми пишаємося тим, що нам довіряють інвестори і робимо все, що від нас залежить, щоб цю довіру зберегти. При складанні рейтингу також враховувалася кількість відгуків, які залишають інвестори про об'єкт і забудовника. Компанії з високим рівнем негативу не потрапили в число найкращих. Що стосується CONCEPT GROUP, то ми регулярно вивчаємо відгуки про компанію на різних ресурсах, покращуємося та зростаємо кожен день. Ми намагаємося максимально отримувати фідбек від інвесторів, враховувати їх побажання та своєчасно реагувати на запити. Сподіваємося, що 2021 рік стане для нас хорошим трампліном для реалізації нових планів та ідей», - розповів засновник компанії Михайло Підвисоцький.
Нагадаємо, за 7 років девелопер CONCEPT GROUP побудував більше 200 000 квадратних метрів житла, компанія була неодноразово нагороджена преміями і визнана найкращою у своїй сфері. Серед нагород також головна будівельна премія України Ibuild-2018.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..