044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP розпочала будівництво інноваційного бізнес-центру NOBEL

06/03/2021, 19:00

blog-photo

Бізнес-центр класу А на Печерську стане першим в Україні, де будуть комплексно реалізовані принципи фіджиталізаціі.

Є дуже точний термін, який описує поєднання фізичного та цифрового: physical + digital= phygital. Сьогодні фіджиталізація непомітно стає частиною різних сфер нашого життя. Проте саме в девелопменті найбільш помітно, як нова яскрава ідея згодом стає частиною повсякденності. Інтелектуальні інженерні системи, повна автоматизація та роботизація життєзабезпечення будівлі, система розпізнавання облич та біометричний доступ, а також анти-COVID програма - будівництво БЦ NOBEL передбачає підхід SMART BUILDING. Новий проект, закінчення будівництва якого очікується наприкінці 2022 року, покликаний стати бізнес-домінантою на діловій карті Києва.

article-img

Якщо говорити про проект NOBEL, то компанія-девелопер CONCEPT GROUP презентує не просто бізнес-центр з вигідною локацією і сучасною архітектурною формою. Цей проект - перший в Україні цифровий офісний центр. Для відвідувачів планується організувати біометричний доступ, встановити антивірусні інженерні системи для безконтактного виміру температури та дезінфекції. Для комфорту резидентів ми передбачили приточно-витяжну систему вентиляції та кондиціонування з багатоступеневою системою фільтрації та контролем вологості, а також мікроклімат, що налаштовується індивідуально. Резиденти центру зможуть користуватися всіма сервісами через спеціальний мобільний додаток.

article-img

Офісний комплекс на Либідській площі будується по «зеленому» стандарту BREEAM під контролем міжнародного консультанта. У реалізації проекту передбачені технологічні рішення, які дозволять значно скоротити енергоспоживання. Енергоефективні фасадні системи Schuco + сучасне скління з блокуванням ультрафіолетового випромінювання з виключенням теплових витрат. Концепція бізнес-центру передбачає створення функціональних зон відпочинку для співробітників і відвідувачів: критий атріум з тропічними рослинами, капсули для сну, ресторани та івент-хол. Поєднання естетики, стилю та сучасних технологій знайшли відображення в дизайні лобi офісного центру, розробленого світовим дизайнерським бюро. Паркінг на 180 місць з зарядкою для електромобілів, автомийка та різні технічні послуги значно спростять побут резидентів і відвідувачів БЦ.

article-img

Інтелектуальний девелоперський проект компанії CONCEPT GROUP стане яскравим об'єктом в міському ландшафті й виразним акцентом на ринку інновацій України. В епоху цифрової трансформації, коли діджитал і фізичний світ доповнюють один одного, ми пропонуємо унікальний простір для реалізації бізнес-амбіцій та ефективного управління процесами.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..