044 390 20 25

Девелоперська компанія CONCEPT GROUP: прозорість системи закупівель і космічна швидкість бізнес-процесів

22/02/2021, 14:47

blog-photo

Оптимізація бізнес-процесів і автоматизація системи закупівель є ключовими факторами успіху в діяльності будівельної компанії. Девелопер CONCEPT GROUP в партнерстві з The Wall будівельники України розробили сервіс Rate.ua. За допомогою платформи компанія збільшила ефективність команди, задіяної у постачанні матеріалів. Результативність перевищила очікування iдозволила економити від 5% до 15% на кожній закупівлі. При цьому швидкість роботи менеджера зросла майже в 10 разів, приріст пропозицій постачальників, задіяних у тендері, перевищив 400%.

«Важливо й те, що процес закупівель став не тільки прозорим, але і значно спростився. Платформа забезпечує прозорість контролю над повним циклом поставок: від потреб виконроба на будівельному майданчику до підписання договору про постачання і узгодження логістики. Крім цього, я впевнений в тому, що багато компаній витрачають багато часу на паперову роботу в процесі закупівель, часто сумніваються щодо вигідності цін і страждають від нестачі аналітики, адже не завжди є достатньо часу відслідковувати динаміку цін на будівельні матеріали та детально аналізувати роботу менеджерів по закупівлi. Платформа вирішує все ці проблеми », - розповідає засновник компанії Михайло Підвисоцький.

Більш того, за допомогою сервісу Rate.ua можна контролювати кількість і залишок будівельних матеріалів на складі, вести облік та використовувати їх за потребою. Всі заявлені на сервісі постачальники проходять дентальну перевірку перед тим, як отримати доступ до системи. Понад 100 постачальників в кожній категорії отримують заявку будівельної компанії миттєво, а швидкість і термін поставки матеріалів регулює замовник.

Процес закупівель ніколи ще не був таким простим - Rate.ua може здійснювати імпорт рахунків в 1С, а також вiн інтегрований з Viber і Telegram для більш швидкого прийому сповіщень. Система адаптована під всі пристрої, має простий та зрозумілий інтерфейс.

Новини компанії

Дізнавайся про оновлення з перших уст

Some text some message..